Jasno Shutters

Jasno Shutters

Met shutters maak je je kamer indrukwekkend.

Jasno shutters / di Alma
Jasno shutters / di Alma

Ontdek het verbluffende effect van Jasno Shutters, in iedere ruimte waar je je Jasno Shutters introduceert gebeurt er ineens iets speciaals. Van badkamerraam tot complete woning; met Jasno Shutters creëer je je eigen unieke sfeer. Met deze houten binnenluiken met verstelbare lamellen tover je iedere ruimte om tot een bijzondere plek. De Shutters zijn perfect te combineren met de Jasno blinds, dit zijn houten jaloezieën en altijd op maat voor je gemaakt!

Jasno shutters zien er niet alleen degelijk uit, ze zijn het ook. Dat komt omdat ze boordevol zitten met technische kunststukjes- waarvan de meeste verborgen blijven.Neem bijvoorbeeld de verzonken scharnieren, of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn de Jasno Shutters zo opvallend mooi en oersterk.

  • Verzonken scharnieren: ons opvallendste kenmerk valt niet op! Je herkent JASNO shutters aan de verzonken scharnieren. Ze zijn verborgen in de zijstijl van het paneel. Ze geven de shutters een strakke, eigentijdse look en zijn ijzersterk.
  • Technische zijstijl: de zijstijlen waarin de lamellen bevestigd zijn, hebben een kern van meerdere lagen hardhout. Deze lagen hardhout zijn om en om met elkaar verlijmd. Dit geeft extra stevigheid aan shutters en beperkt kromtrekken tot een minimum.
  • Pengatverbinding: de zijstijlen zijn verlijmd door middel van een zogenaamde pengatverbinding. Het grote lijmoppervlak in deze verbinding zorgt voor een zeer solide shutter.
  • Kwartiersgezaagde lamellen: de lamellen van onze shutters zijn kwartiersgezaagd. Dit resulteert in lange, rechte lamellen. Daarnaast beperkt deze zaagwijze kromtrekken tot een minimum.
  • Lakafwerking: de shutters zijn afgewerkt met een krasvaste, vocht- en UV-bestendige meubellak.
  • Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Jasno shutters?
  • Neem dan contact op via: info@dialma.nl of telefonsich: 072 5641672/ 06 17612301

 

  • Jasno shutters at di Alma
    Jasno shutters at di Alma

    Jasno shutters at di Alma
    Jasno shutters at di Alma

Plaats een reactie