Jasno Shutters

Jasno shutters at di Alma

Jasno shutters

Het zonnetje is al weer aardig aan het schijnen en ik denk dat ik toe ben aan een nieuwe raambekleding!

Met shutters van Jasno geef ik mijn kamer een totaal andere uitstraling, in iedere ruimte waarin  je namelijk Jasno Shutters introduceert gebeurt er ineens iets speciaals. Van badkamerraam tot complete woning; met Jasno Shutters creëer je je eigen unieke sfeer.Met deze houten binnenluiken met verstelbare lamellen tover je iedere ruimte om tot een bijzondere plek. De Shutters zijn perfect te combineren met de Jasno blinds, dit zijn houten jaloezieën en altijd op maat voor je gemaakt!

Jasno shutters zien er niet alleen degelijk uit, ze zijn het ook. Dat komt omdat ze boordevol zitten met technische kunststukjes- waarvan de meeste verborgen blijven.Neem bijvoorbeeld de verzonken scharnieren, of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn de jasno Shutters zo opvallend mooi en oersterk.

Jasno shutters
Jasno shutters

Jasno Blinds

Met JASNO blinds ofwel houten jaloezieën creëert je een unieke sfeer in iedere ruimte van je huis. De houten jaloezieën laten je spelen met zonlicht en schaduw. Daarbij vormen de Jasno houten jaloezieën een klasse apart. Ze trekken bijvoorbeeld niet krom! Hoe dat kan? Ze worden ‘kwartiersgewijs’ uit de boomstam gezaagd. Hierdoor krijgen ze mooie, lange, rechte lamellen.

Je kunt kiezen uit diverse lamelbreedten en een scala aan warme en frisse kleuren – dezelfde als bij de Shutters van Jasno. Je kunt de houten jaloezieën en shutters van JASNO dus gerust met elkaar combineren, helemaal in je eigen stijl. Of je nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting hebt, Jasno houten jaloezieën passen altijd perfect in het interieur. En altijd helemaal op maat gemaakt.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op;

info@dialma.nl of telefonsich 072 641672

Wij vertellen je graag meer!

Graag tot ziens,

Jasno shutters at di Alma
Jasno shutters at di Alma
Jasno shutters
Jasno shutters
Jasno shutters
Jasno shutters

Plaats een reactie